We zijn weer open!

Wij zijn heel blij dat we onze deuren nog even mogen en kunnen openen.

Wij presenteren al vanaf het vorige voorjaar huiskamertheater! De theaterzaal is omgebouwd tot het gezelligste huiskamertheater waarin wij je onder veilige omstandigheden weer van een avond theater laten genieten. Een knusse setting met bankstellen, fauteuils, bijzettafeltjes, accessoires, noem maar op. Een unieke beleving die jij zeker niet wilt missen!

Kaartverkoop
Bij een bezoek aan ons theater is het verplicht om vooraf kaarten te reserveren. Dit kan 24 uur per dag via onze website. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch te reserveren en voor aanvang te betalen. Reserveren doe je voor jezelf en maximaal 3 anderen naast je eigen huishouden. Kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee.

Per voorstelling zijn 100 kaarten beschikbaar. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie met onder andere de van toepassing zijnde coronamaatregelen.

Theaterkassa
De theaterkassa is uitsluitend één uur voor aanvang van een voorstelling of film geopend.

Jouw bezoek
Uiteraard houden wij ons strikt aan de richtlijnen en zijn maatregelen getroffen om je bezoek volkomen veilig te laten verlopen. Iedere bezoeker wordt bij binnenkomst uitgenodigd de handen te desinfecteren waarna er een controlegesprek plaatsvindt. Door middel van o.a. tape en affiches worden bovendien looproutes en veiligheidsregels e.d. in en rondom ons gebouw aangegeven.

Kom op tijd maar zeker niet te vroeg. De garderobe is gesloten, gelieve je jas en/of tas mee te nemen naar je zitplaats.

Geen negatieve test
Voor een bezoek aan ons theater is geen bewijs van een negatieve testuitslag nodig.

Horeca
Onze bar is geopend. Sinds 26 juni gelden onze normale sluitingstijden weer.
Zondag t/m donderdag: 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 02.00 uur

Je mag wel een drankje mee de zaal innemen.

Mondkapjes
De Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies (VSCD) hanteert voor de theaters een protocol. In dit protocol staat omschreven dat er een dringend advies wordt gegeven op het dragen van een mondkapje. Wij willen je verzoeken het dringende advies van de overheid en de VSCD op te volgen en mondkapjes te dragen bij binnenkomst totdat je zit in de theaterzaal. Onze medewerkers zullen ook mondkapjes dragen. Ons theater is zo ingericht dat jouw bezoek volkomen veilig is. Dit geldt tot 26 juni. Daarna vervalt de verplichting om een mondkapje te dragen.

Protocol VSCD
Om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen volgen wij het protocol en beleid van de VSCD (Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies). Meer informatie vind je hier.

Wij wensen jullie een heel gezellig en veilig bezoek aan ons theater.