Handig om te weten

Handig om te weten
Kaarten bestellen Bij ons kunt u op verschillende manieren kaarten bestellen:

Via de website
Via onze website kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week kaarten bestellen. Daarbij kunt u zelf uw zitplaatsen kiezen op de plattegrond. U kunt vervolgens aangeven of u de kaarten per mail wilt ontvangen of u deze zelf komt afhalen bij onze theaterkassa.

Bij de theaterkassa en via e-mail
Tijdens de openingstijden van de theaterkassa is het mogelijk om langs te komen of telefonisch kaarten te reserveren. Wij zijn hiervoor bereikbaar op: 0497-571318 keuze 1. Daarnaast is het mogelijk een mailtje te sturen met uw reservering naar info@kattendans.nl.

Openingstijden
Theaterkassa

De theaterkassa is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot en met 19.00 uur.

Cultureel Centrum de Kattendans
Cultureel Centrum de Kattendans is geopend op:

Maandag tot en met donderdag: 08.30 uur t/m 24.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur t/m 21.00 uur

Daarnaast zijn wij open bij voorstellingen en evenementen.

Tijdens feestdagen en vakanties zijn er aangepaste openingstijden. Meer informatie hierover vindt u te zijner tijd op onze website.

Pakket
Indien u voor minimaal acht professionele voorstellingen tegelijkertijd een gelijk aantal kaarten koopt, heeft u bij ons een pakket. U krijgt dan voorrang bij het bestellen van kaarten. Als voordeel ontvangt u daarbij één gratis voorstelling van ons cadeau! Na betaling van uw pakket ontvangt u een tegoedbon welke u kunt inwisselen voor de extra voorstelling (hiervan is een deel van de voorstellingen uitgesloten). 

Betaalwijze
U kunt bij ons op verschillende manieren uw betaling voldoen:

  • Contant of pin
  •  iDeal
  • Tegoedbon / Cadeaubon Theater de Kattendans
  • Nationale PODIUM Cadeaukaart
  • VVVV cadeaukaart (max. € 50,- per transactie n.a.v. nieuwe wet Wwft)

Kaarten ruilen, annuleren of verlies
Reeds gekochte kaarten kunnen tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling ingeruild worden. U kunt kiezen uit een alternatieve voorstelling of een tegoedbon van Theater de Kattendans.

Het kan zomaar gebeuren dat u uw kaarten verliest. Neem in dat geval contact op met de theaterkassa. U kunt dan kopiekaarten afhalen. Hiervoor brengen wij € 0,50 per kaart in rekening.

Voordeel
Bent u 65 jaar of ouder of in het bezit van een CJP Cultuurkaart? Dan krijgt u op veel voorstellingen bij ons een korting van 10%. Gelieve dit bij het reserveren van de kaarten te vermelden. Dit kunt u ook aangeven wanneer u kaarten via de website bestelt.

Wachtlijst
Ook bij uitverkochte voorstellingen komen op het laatste moment plaatsen vrij. Om hiervoor in aanmerking te komen, kunt u zich bij de theaterkassa op een wachtlijst laten plaatsen.

Reprise
Theaterprogramma’s zijn vaak meerdere seizoenen te zien in het theater. Een reprise houdt in dat de voorstelling al eerder in ons theater te zien is geweest.

Garderobe en gratis koffie of thee
Alle professionele voorstellingen in Theater de Kattendans zijn inclusief garderobe en een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling.

Mindervaliden
De theaterzaal heeft speciale plaatsen voor mindervaliden. Indien u genoodzaakt bent hiervan gebruik te maken, kunt u terecht bij de theaterkassa. Daarnaast beschikken we over twee invalide parkeerplaatsen.

Brochure onder voorbehoud
De seizoensbrochure is voor aanvang van het theaterseizoen samengesteld. Het is mogelijk dat er nog wijzigingen plaatsvinden of voorstellingen bijgeboekt worden. Blijf daarom op de hoogte van ons actuele programma via deze website en social media.

Contactgegevens
Cultureel Centrum Theater de Kattendans
Eerselsedijk 4                                    
5571 CM Bergeijk                             
0497-571318
info@kattendans.nl