Huiskamertheater

Yes, wij mogen weer open! Wij zijn heel blij dat we sinds 1 juni weer mogen programmeren. 

Theater de Kattendans presenteert al vanaf begin juni huiskamertheater met een speciaal zomeraanbod! De theaterzaal is omgebouwd tot het gezelligste huiskamertheater waarin wij je onder veilige omstandigheden weer van een avond theater laten genieten. Een knusse setting met bankstellen, fauteuils, bijzettafeltjes, accessoires, noem maar op. Een unieke beleving die jij zeker niet wilt missen! Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen.

Kaartverkoop
Om kassacontact zoveel mogelijk te vermijden is het uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. De kaarten online reserveren en contant betalen voor aanvang bij de kassa is toegestaan, maar raden wij af. De meest hygiënische en veilige manier van betaling is namelijk digitaal.

Per voorstelling zijn 100 kaarten beschikbaar. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Jouw bezoek
Uiteraard houden wij ons strikt aan de richtlijnen en zijn maatregelen getroffen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voor het bezoek worden alle bezoekers gecheckt op ziekteverschijnselen. Daarbij zorgen we voor eenrichtingsverkeer, zodat inkomende en uitgaande bezoekers elkaar niet ontmoeten. Door middel van o.a. tape en affiches worden bovendien looproutes en veiligheidsregels e.d. in en rondom ons gebouw aangegeven.

Bij aankomst kun je aansluiten in de wachtrij aan de voorzijde van het gebouw. Kom op tijd, maar zeker niet te vroeg. De garderobe is bij voorstellingen niet in gebruik, je kunt je jas/tas meenemen in de zaal. In de foyer is een ruim assortiment aan consumpties verkrijgbaar, die je mee de zaal in mag nemen. Er geldt voor deze voorstellingen geen gratis koffie en thee vooraf. 

Protocol VSCD
Om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen volgen wij het protocol en beleid van de VSCD (Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies). Je vindt hier het protocol.