Kaartverkoop zomerprogramma is gestart!

Terwijl veel theaters in ons land bezig zijn met de voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen, gaan wij een hele andere tijd tegemoet. Theater de Kattendans gaat namelijk vanaf september 2021 verbouwen en het volgende theaterseizoen zal helaas komen te vervallen. Wij willen iedereen enorm bedanken voor de support de afgelopen mooie jaren!

Wij zijn heel blij dat we onze deuren nog even mogen en kunnen openen en ons publiek nog even kunnen laten genieten van de huidige Kattendans en ons huiskamertheater natuurlijk.

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het samenstellen van een mooi programma voor de maanden juni en juli. Theater de Kattendans presenteert ook deze zomer huiskamertheater. Onze zaal is omgebouwd tot het gezelligste huiskamertheater waar je onder veilige omstandigheden van een avond theater kunt genieten.

Het programma staat inmiddels online en je kunt meteen kaarten bestellen voor jouw favoriete artiest. Voor het complete programma en het reserveren van kaarten kun je hier terecht. Ben er snel bij, want er is natuurlijk slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wij kunnen niet wachten je binnenkort weer terug te zien in ons theater!

Geen negatieve test
Voor een bezoek aan ons theater is geen bewijs van een negatieve testuitslag nodig.

Tegoeden
Alle tegoeden zijn inmiddels verwerkt. Hier heeft iedereen bericht over gehad. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd even contact met ons opnemen via info@kattendans.nl.