De kaartverkoop is gestart!

Kaartverkoop theaterseizoen 2022-2023 gestart!
Het is eindelijk zover. Ons nieuwe theaterprogramma staat online en de kaartverkoop is van start gegaan! Wij kijken ernaar uit om in september eindelijk onze deuren weer voor je te mogen openen en een nieuw, mooi theaterseizoen te gaan draaien in een splinternieuw gebouw!

Ook volgend seizoen staan er tal van leuke voorstellingen geprogrammeerd met zowel bekend als onbekend talent. Artiesten als Rob Scheepers, Dana Winner, Freek de Jonge, Maartje & Kine, de Ashton Brothers en The Ukrainian National Ballet staan volgend seizoen bij ons op de planken!

Bekijk hier onze eigen Kattendanskrant met het programma.

Kaarten bestellen
Kaarten bestellen kan 24 uur per dag, zeven dagen per week via onze website www.kattendans.nl. Totdat we weer open zijn is het uitsluitend mogelijk om enkel middels e-mail bij onze theaterkassa je reservering door te geven: info@kattendans.nl. Wij maken je bestelling dan in orde en middels een betaalverzoek kun je de betaling voldoen en e-tickets ontvangen.

3x theater voor € 33,-
Goed nieuws! Wegens groot succes hebben we ook in het nieuwe seizoen de actie ‘3x theater voor € 33,-‘. Voor slechts € 33,- kun je drie voorstellingen uitkiezen, uit een geselecteerd aanbod. Meer informatie en actievoorwaarden vind je op onze website. Van deze actie kan uitsluitend gebruik gemaakt worden via onze theaterkassa: info@kattendans.nl.

No Dutch Required
Inclusiviteit is tegenwoordig een belangrijk thema waar ook de Kattendans een verantwoordelijk in heeft te nemen. Een groot aantal voorstellingen uit ons programma is voorzien van de vermelding ‘No Dutch Required’. Deze voorstellingen kunnen eenvoudig worden gevolgd door niet-Nederlandstalige bezoekers. Er zijn immers geen woorden nodig om de internationale taal van muziek en dans te kunnen begrijpen!

Nieuwe multifunctionele zaal
Wist je dat we na de verbouwing naast de theaterzaal beschikken over een multifunctionele zaal, de Multifesta? Een zaaltje met bar dat uitermate geschikt is voor o.a. bandavonden, comedysets en kleine theatervoorstellingen. Dat betekent dus nog meer voorstellingen!

Pin only
Met ingang van het nieuwe theaterseizoen is het bij ons niet meer mogelijk om contant te betalen. Het is bij zowel de theaterkassa als de bar uitsluitend mogelijk om middels pin te betalen.