Bekijk de Kattendanskrant online!

Ons nieuwe theaterprogramma staat online en de kaartverkoop is van start gegaan! Wij kijken ernaar uit om in september eindelijk onze deuren weer voor je te mogen openen en een nieuw, mooi theaterseizoen te gaan draaien in een splinternieuw gebouw!

Ook volgend seizoen staan er tal van leuke voorstellingen geprogrammeerd met zowel bekend als onbekend talent. Artiesten als Rob Scheepers, Dana Winner, Freek de Jonge, Maartje & Kine, de Ashton Brothers en The Ukrainian National Ballet staan volgend seizoen bij ons op de planken!

Bekijk hier onze eigen Kattendanskrant met het programma.

Kaarten bestellen
Kaarten bestellen kan 24 uur per dag, zeven dagen per week via onze website www.kattendans.nl. Totdat we weer open zijn is het uitsluitend mogelijk om enkel middels e-mail bij onze theaterkassa je reservering door te geven: info@kattendans.nl. Wij maken je bestelling dan in orde en middels een betaalverzoek kun je de betaling voldoen en e-tickets ontvangen.

Pin only
Met ingang van het nieuwe theaterseizoen is het bij ons niet meer mogelijk om contant te betalen. Het is bij zowel de theaterkassa als de bar uitsluitend mogelijk om middels pin te betalen.