Nieuw theaterseizoen

Het nieuwe theaterseizoen staat weer voor de deur. Er is hard gewerkt om wegens de omstandigheden een mooi programma te kunnen presenteren voor de periode van september tot en met december.

Voor ons Huiskamertheater hebben we vele lovende reacties mogen ontvangen, waardoor we besloten hebben deze setting voor de komende periode te behouden. Met een splinternieuw programma valt er vanaf september voor iedereen weer wat te ontdekken bij ons! De boekingen voor 2021 worden de komende maanden bekeken.

Wij hebben helaas moeten besluiten dat er voor het eerste deel van het nieuwe theaterseizoen geen brochure gemaakt en verspreid gaat worden. Dit omdat er nog te veel onzekerheden waren. Deze periode wordt bovendien niet met pakketten gewerkt.

Samen met vier collega-theaters in Zuidoost-Brabant starten we een gezamenlijke campagne waarbij besloten is dat de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen bij deze theaters gelijktijdig start op zaterdag 29 augustus om 11.00 uur. Noteer dit in je agenda en zorg dat jij op tijd achter de computer zit om kaarten voor jouw favoriete artiesten te bestellen! De theaterkassa is die dag ook geopend van 11.00 tot 14.00 uur.

Wij hopen er samen weer een mooi theaterseizoen van te kunnen maken en kijken ernaar uit je weer te zien in ons theater!