Uw tegoed online inwisselen en inloggen

Wij zijn druk bezig om steeds meer handelingen voor u als bezoeker gemakkelijker te maken en te automatiseren. Momenteel hebben we een ontwikkeling uitgevoerd m.b.t. digitaal tegoed.

Wanneer u in ons systeem nog een tegoed voor een bepaald bedrag heeft staan is het vanaf nu mogelijk om dit tegoed online in te zien en te gebruiken wanneer u via de website kaarten wilt kopen. U hoeft voor het gebruiken van uw tegoedbon (met geldbedrag) dus niet meer extra langs te komen bij de theaterkassa.

Om het tegoed online in te wisselen is een account noodzakelijk. Voor iedereen die een tegoed bij ons heeft staan is automatisch een account aangemaakt en deze gasten zijn hier persoonlijk via e-mail van op de hoogte gesteld. Let op, het wachtwoord moet minimaal 4 tekens bevatten. Een inlog aanmaken kan door verder te gaan zonder account. Bij het invullen van uw gegevens kunt u dan een wachtwoord aanmaken. 

Hoe kunt u uw digitale tegoed online inwisselen?
Via onderstaande stappen kunt u uw tegoed digitaal verzilveren.

  1. U reserveert op de gebruikelijke manier kaarten via de website.
  2. Nadat u in de winkelwagen voor ‘bestelling afronden’ heeft gekozen, kunt u kiezen voor ‘inloggen’ of ‘doorgaan zonder account’. Kies dan voor ‘inloggen’ door uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in te vullen en op de knop ‘inloggen’ te klikken.
  3. Vervolgens ziet u op de volgende pagina uw digitale tegoed en een knop waarmee u het tegoed kunt inwisselen.
  4. Om gebruik te maken van uw tegoed(en) klikt u op de knop ‘inwisselen’. Het tegoed wordt dan verrekend.
  5. Kies dan voor ‘afrekenen met iDEAL’.
  6. Wanneer de betaling gedaan is ontvangt u een bevestiging van de reservering met de e-tickets in uw mailbox.

Mocht u nog vragen hebben over het werken met digitale tegoeden, dan kunt u natuurlijk contact met onze theaterkassa opnemen via info@kattendans.nl / 0497-571318.