3 (zachte)G’s ON TOUR
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
vr 11-9-2020
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Cabaret en Kleinkunst
Entree:
€ 19,50
Bestel

3 (zachte)G’s ON TOUR

Drie uit Brabant op één Podium

Drie Cabaretiers uit Brabant op één Podium

Gerrie Smits, Sem van den Borne en Bram Martens vormen de nieuwe lichting cabaretiers uit Noord Brabant. Begonnen als comedians in rokerige achterafzaaltjes van Maastricht tot Delfzijl en veel optredens in rookvrije cultuurhuizen en kleine theaters in het zuiden des lands, staat het trio in september 2020 samen op één podium, om zich daarna te storten op hun eigen solocarrière. Brabanders over hun geliefde Brabant, waar de nachten vaak lang, de dagen soms saai en de comedians en cabaretiers met heel veel zijn…

Af en toe een speldenprik naar de eigen streek, maar dan altijd die lach.

Deze voorstelling valt binnen de actie ‘2x theater voor € 22,-‘. Helaas is het nog niet mogelijk om  via de website gebruik te maken van deze actie. Dit kan alleen bij de theaterkassa. Het is wel mogelijk om uw reservering door te geven via de mail en de kaarten op een later moment af te halen en te betalen bij de theaterkassa.


We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via
info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Helaas is niet mogelijk om vanuit België kaarten via onze website te reserveren en te betalen. Woon je in België en wil je graag kaarten reserveren? Dit kan dan door een e-mail te sturen met je bestelling naar info@kattendans.nl. Excuses voor het ongemak.