Brucified
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
wo 29-7-2020
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Muziek
Entree:
€ 18,50
Bestel

Brucified

Tribute to Bruce Springsteen..

Brucified (tribute to Bruce Springsteen & the E-street Band) is terug in Bergeijk! Waar het voor Brucified in 2018 tijdens het Ploegfestival (Living Legends) in Bergeijk allemaal begon, zijn ze nu terug op hetzelfde terrein, maar dit keer in Theater de Kattendans.

Zij zijn een 9-koppige formatie, waarin een stuwende bas, strakke drums en scheurende gitaren de wall of sound creëren die bij de shows van Springsteen horen.

Ze verzorgen voor je een heuse Bruce Springsteen en zijn E-street band experience, met een ruim 1,5 uur durende show vol met bekende hits. In de tijd waarin we allemaal onder druk staan en waarin de harde werkers onze maatschappij draaiende houden is een tribute aan The Boss juist op zijn plaats.

Het vertegenwoordigen van ‘the working class hero’ heeft bij Springsteen altijd als een rode draad door zijn muziek gelopen. Hoe toepasselijk kan het zijn!

De voorstelling duurt ongeveer 85 minuten.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via
info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Helaas is niet mogelijk om vanuit België kaarten via onze website te reserveren en te betalen. Woon je in België en wil je graag kaarten reserveren? Dit kan dan door een e-mail te sturen met je bestelling naar info@kattendans.nl. Excuses voor het ongemak.