De gestampte meisjes
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
vr 10-4-2020
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Cabaret en Kleinkunst
Entree:
€ 18,50
Binnenkort

De gestampte meisjes

F*ck it

Soms lijkt het leven een grote show. Door social media en de ‘Hoe gaat het? Met mij goed’-gesprekken lijkt het of het met iedereen om u heen goed gaat, behalve met u.

Durven we nog eerlijk antwoord te geven? En wordt er dan oprecht geluisterd? Mogen we eerlijk zijn of moeten we liegen en altijd blijven lachen? Hoe lang kan u dit volhouden en wanneer beginnen uw leugens u in te halen. En wat gebeurt er als u faalt? Is het leven een grote show? Wat gebeurt er als u faalt?

Na het succes van ‘BALLEN 2.0’ maken De Gestampte Meisjes een show vol magie en illusies waarin alles goed lijkt te gaan. Drie showgirls proberen de schijn hoog te houden, maar wat schuilt er nou echt achter die lachende gezichtjes?

Winnaars Fringe Delft 2017 & Amsterdam Fringe BRonze Award 2015.

Credits
Ymke van Hoof, Thenera van der Pluijm en Esmée van Liere: spel & tekst
Kim van der Zijde: kostuum & decor
Tom Luuring: muziek
Kasper Scholten: regie & tekst

De pers
Theaterkrant: "De Gestampte Meisjes maken op zeer geestige wijze gehakt van het ideaal-beeld dat media neerzetten van jonge vrouwen en hun gedrag ten aanzien van mannen."

Theaterkrant: "De Gestampte Meisjes maken snelle, komische voorstellingen, vaak heel persoonlijk en de schaamte voorbij. Confronterend en ongegeneerd."