Film: De Beentjes van Sint-Hildegard
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
vr 25-9-2020
Aanvang:
20:00 uur
Genre:
Film
Entree:
€ 8,50
Uitverkocht

Film: De Beentjes van Sint-Hildegard

Komisch drama

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In De beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rest de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.

Jaartal: 2019
Duur: 103 min
Cast: Herman Finkers, Johanna ter Steege
Regisseur: Johan Nijenhuis
Fotograaf: Maarten van Keller

Een kaartje kost € 8,50 en is inclusief 1 consumptie vooraf, die u mee de zaal in mag nemen. Na afloop komen we rond met een bitterbal!

Er zijn maximaal 40 zitplaatsen in deze zaal (20 x 2 bankstellen). Alle zitplaatsen zijn op de begane grond. Het balkon is dicht i.v.m. zichtbaarheid. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.