Frank in Person
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
zo 2-8-2020
Aanvang:
21:00 uur
Genre:
Muziek
Entree:
€ 20,00
Bestel

Frank in Person

A Tribute to Sinatra

Ervaar de briljante Frank Sinatra belevenis met Frank in Person & The Skyline Orchestra (3 pers.) Frank brengt een indrukwekkend eerbetoon aan Frank Sinatra, inclusief “the looks and the moves”. Arie Kuit, bandleider, arrangeur en saxofonist van The Skyline Orchestra, was 5 jaar de lead-alt saxofonist bij The Glenn Miller Orchestra en begeleidde artiesten als Rita Coolidge, Laura Fygi en Marco Borsato.


De voorstelling duurt 60 tot 75 minuten.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via
info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Helaas is niet mogelijk om vanuit België kaarten via onze website te reserveren en te betalen. Woon je in België en wil je graag kaarten reserveren? Dit kan dan door een e-mail te sturen met je bestelling naar info@kattendans.nl. Excuses voor het ongemak.