Fred Delfgaauw
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
di 15-9-2020
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Toneel
Entree:
€ 21,50
Bestel

Fred Delfgaauw

Minder is meer

35 jaar op de planken. Een goede reden voor een speciaal theaterprogramma.

De perfecte eenvoud…Waarbij de maker op een leeg toneel kan uitpakken en zijn dromen zichtbaarder dan ooit worden. Fred Delfgaauw pur sang. Minder is Meer. Dus voor iedereen die al bekend is meIs het niet de droom van alle kunstenaars om met zo min mogelijk, zoveel mogelijk te zeggen? Zo ook voor theatermaker en meesterverteller Fred Delfgaauw. Inmiddels staat hij t zijn werk en voor al die anderen dé kans om kennis te maken met de meest magische vorm van theater die Nederland rijk is.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Sinds 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.