Het Groot Niet Te Vermijden
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
do 16-4-2020
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Muziektheater
Entree:
€ 26,00
Binnenkort

Het Groot Niet Te Vermijden

The last waltz

Het Groot Niet Te Vermijden neemt afscheid. ‘The Last Waltz’ is de 16e en de afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden.

Vele nieuwe ideeën rolden uit de mannen om nog aan u te laten zien. De vogeltjesdans omgetoverd in Arabische Raï, 21 instrumenten bespelen in drie minuten en Goeroe Boeroe Bhagwan komt u spiritueel oplichten. Het wordt een overvol programma met alle muzikale vondsten die u nog móet zien en niet mag missen en die Het Groot nog éénmaal met u wil delen!

Krijgen ze al deze creatieve invallen in die éne laatste theatervoorstelling gepropt? Natuurlijk lukt dat! Zoals het al die jaren is gelukt. Helaas komt dan het onvermijdelijke moment dat we gedag gaan zeggen en we afscheid nemen van elkaar. Het publiek en Het Groot. Dertig jaren samen gedeeld, zestien voorstellingen gemaakt en gezien. De heren nemen afscheid in stijl van Het Groot; er moet gelachen worden! Zo erg kan het niet zijn.

Een trots Groot Niet Te Vermijden viert zijn afscheid! Dit is uw laatste kans om Het Groot in volle glorie in uw theater te bewonderen!