Jeroens Clan
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
vr 14-8-2020
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Cabaret en Kleinkunst
Entree:
€ 18,50
Bestel

Jeroens Clan

Jeroens Clan

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 14 augustus in Theater de Kattendans in Bergeijk bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee!

Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

De voorstelling duurt ongeveer 80 minuten.

Deze voorstelling valt binnen de actie ‘2x theater voor € 22,-‘. Helaas is het nog niet mogelijk om  via de website gebruik te maken van deze actie. Dit kan alleen bij de theaterkassa. Het is wel mogelijk om uw reservering door te geven via de mail en de kaarten op een later moment af te halen en te betalen bij de theaterkassa.


We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per voorstelling zijn 100 kaarten beschikbaar en je kunt maximaal twee tickets per reservering bestellen. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Onze medewerkers wijzen je bij aanvang een zitplaats toe (begane grond of balkon). Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.