Lichtstad Revuetheater
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
zo 5-7-2020
Aanvang:
19:30 uur
Genre:
Revue/show
Entree:
€ 18,50

Lichtstad Revuetheater

LICHT(stad) HUISKAMER REVUE

Lichtstad Revue is een theatergezelschap dat, al jaren, avondvullende shows op de planken brengt met zang, dans en toneel voor elke gelegenheid onder leiding van Cindy Bell, Marnix Wetzer en Sandra van Tintelen.

Voor het eerst nu een huiskamerrevue. Zorg dat je een kaartje bemachtigt! Deze avond wordt een trip down memory lane, waar je zowel gaat lachen als ontroert raakt. Een liedjesprogramma vol verrassingen en met de mooiste solo’s en duetten uit 33 jaar Lichtstad Revue. Speciaal voor deze avond treden Jeroen Blom, Carla van der Laar, Inge van Munster, Evelien Kil, Francien Bongaerts, Wendy de Jong, Annemieke van Werde en Suzanne van Gorp op. Wij wensen je alvast een fijne voorstelling!

Wil je meer weten over Lichtstad Revue? Check onze website: www.lichtstadrevue.nl.

Duur: 75 tot 90 minuten

Let op: dit is een andere voorstelling dan de voorstelling die oorspronkelijk in april plaats zou vinden.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Helaas is niet mogelijk om vanuit België kaarten via onze website te reserveren en te betalen. Woon je in België en wil je graag kaarten reserveren? Dit kan dan door een e-mail te sturen met je bestelling naar info@kattendans.nl. Excuses voor het ongemak.