Lisa Staal
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
do 25-2-2021
Aanvang:
19:30 uur
Genre:
Cabaret en Kleinkunst
Entree:
€ 22,50
Bestel

Lisa Staal

Van Shit naar Heppienezz

Staal heeft een boodschap voor de wereld!
#womenonly

Thema’s
Hoe jouw opvoeding je toekomst bepaalt, liefde, relaties, seks, voor jezelf opkomen als vrouw, geluk en je allermooiste (liefdes) leven leiden.

Lovende recensies
‘Wat een kracht!’ ‘Schaamteloos!’
‘Ontroerend!’
‘Dat ik dit op mijn zestigste nog moet leren!’
‘Een powervrouw voor de generatie van NU en die er nog mogen volgen!’

Marion van Es, journalist VROUW & VRIENDIN
‘‘Fantastisch! Lisa was ongelooflijk kwetsbaar, tegelijkertijd superkrachtig, schaamteloos, hilarisch, herkenbaar en 100% Lisa. Aanrader!”

Staal, eens de muze van Corneille, leidde een turbulent leven. Prins Albert van Monaco behoorde tot haar vriendenkring. Ze werkte jarenlang als journalist voor de televisie en had haar eigen talkshow. Als ‘Doctor Love’ verschijnt ze geregeld in de media en haar vierde boek ‘De mannen van Staal’ is onlangs gelanceerd.

Als jonge vrouw had Staal een enorm gebrek aan eigenwaarde, ze was een pleaser in vele opzichten! Gedurende haar reis, zoekende naar liefde & geluk ontwikkelde zij zich tot een sterke liefdevolle onafhankelijke vrouw die anderen de weg wijst naar het geluk! ‘Van Shit naar Heppienezz’, laat vrouwen nadenken over hun eigen leven en de keuzes die ze gemaakt hebben. Een ding is zeker, je gaat geïnspireerd naar huis!

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Wij verzoeken je je kaarten online te bestellen via onze website www.kattendans.nl en de kaarten direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier. De horeca zal helaas gesloten zijn.

Wij willen je verzoeken het dringende advies van de overheid en de VSCD op te volgen en mondkapjes te dragen bij binnenkomst totdat je zit in de theaterzaal. Onze medewerkers zullen ook mondkapjes dragen.

De zitplaatsen zijn gerealiseerd door middel van een stellage met balustrade die geplaatst is in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie met onder andere de van toepassing zijnde coronamaatregelen.