Marcel Mulders
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
za 26-6-2021
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Muziek
Entree:
€ 18,50

Marcel Mulders

Neil Diamond & Old friends songs

NO DUTCH REQUIRED

De Nederlandse Neil Diamond (Marcel Mulders) komt weer terug naar Theater de Kattendans. Ditmaal met een speciale voorstelling. Dit keer geeft Marcel ook aandacht aan liedjes die Neil Diamond zelf ooit heeft gecoverd en gezongen, en van artiesten die hem hebben gecoverd. Liedjes van o.a. Elvis, Tom Jones, Jacques Brel, Tom Paxton, Leonard Cohen, The Beatles, Bill Withers komen aan bod. En natuurlijk zijn eigen grote hits waarvan sommige nummers in een speciale uitvoering. Nummers als ‘Sweet Caroline’, ‘Red Red Wine’, ‘I Am…I Said’, ‘I who have nothing’, … en vele andere hits passeren de revue.

Tijdens zijn theatershow blikt Marcel ook terug op het leven van Neil Diamond en zijn fantastische carrière. In een intieme sfeer begeleidt Marcel zichzelf op gitaar en met een orkestband. Tijdens de show kunt u ook genieten van mooie videobeelden die de avond compleet maken.

Geniet van een fantastische show met passie, emotie en mooie herinneringen en muziek waarbij u ook zeker gezellig mag meezingen. Kortom, een échte theatershow met mooie liedjes en verhalen voor alle liefhebbers van deze wereldster.

De voorstelling is inclusief pauze.