Martijn Kardol
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
wo 15-7-2020
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Cabaret en Kleinkunst
Entree:
€ 14,50
Bestel

Martijn Kardol

In Tijden van Crisis

Op donderdag 12 maart zat Martijn klaar in de auto om naar Theater Castellum te rijden. Die avond zou hij daar zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Welkom’ spelen voor een bij voorbaat uitzinnige menigte. Het liep anders. Gewoon thuis op de bank zitten zat er voor Martijn niet in. (omdat zijn vriendin ook thuis was en hem verplichtte zijn dagen zinvol in te richten, maar dat zegt hij er liever niet bij). Daarom: een speciaal ingelaste voorstelling!

‘In Tijden van Crisis’ is een voorstelling speciaal gemaakt voor de donkere zomermaanden tijdens de Coronapandemie. Een voorstelling over hamsteren, social distancing avant la lettre, een nietmedisch medisch mondkapje en de wereld na Corona.

Quotes:
“Ik ken Martijn Kardol niet” Jaap van Dissel (RIVM)
“Wilde handgebaren” Irma Sluis (Gebarentolk)
“1 juno” Ferd Grapperhaus (Minister van Justitie en Veiligheid)

Duur: 45 tot 60 minuten

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via
info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Helaas is niet mogelijk om vanuit België kaarten via onze website te reserveren en te betalen. Woon je in België en wil je graag kaarten reserveren? Dit kan dan door een e-mail te sturen met je bestelling naar info@kattendans.nl. Excuses voor het ongemak.