Ronald Goedemondt
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
vr 21-8-2020
Aanvang:
20:30 uur
Genre:
Cabaret en Kleinkunst
Entree:
€ 32,50
Uitverkocht

Ronald Goedemondt

Numero Uno

Ronald is verder. Wijzer, volwassener en rustiger? Dat niet. Zijn strijd met de doctrine van het alledaagse lijkt nu zelfs te pieken. Maar hij heeft inzichten. Hoe groter de afstand tot zijn verleden, hoe meer er naar boven komt. Wat gebeurt er met je, als alles altijd maar doordendert en jij niet weet hoe je jezelf op de eerste plaats moet zetten? Ronald onderzoekt dit met de verbale energie-explosie die we van hem gewend zijn.

Tekst & spel: Ronald Goedemondt
Regie: Martijn Bouwman
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Techniek: Agus Lanting
Productie: Impresariaat De Keet
Beeld: Niels Kiené
www.ronaldgoedemondt.nl


We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Sinds 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.