The Eagles Tribute Band
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
za 10-7-2021
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Muziek
Entree:
€ 24,50

The Eagles Tribute Band

NO DUTCH REQUIRED

Nederlands enige echte coverband van de legendarische wereldgroep The Eagles. Een gegarandeerde professionele show van enkel ervaren topmuzikanten met een uitgekiend repertoire!

De Eagles Tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country Rock-bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit de countrywereld, zoals Kenny Rogers en Don Williams, die al spraken over een ‘hell of a Band’. De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van de Eagles (Desperado). Dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd toen meteen wel aangetoond. Na jarenlang nummers van de Eagles te coveren en grote artiesten daarbij te begeleiden op de grotere festivals in binnen-en buitenland, werd in 2004 besloten een serieuze tributeband van de Eagles op te zetten. De band werd daartoe uitgebreid met twee extra topzangers: Wim v.d. Vliert en Jan Buis. Meteen werd ook een CD met Eagles nummers opgenomen met als titel ‘Talking to the Moon’. Het bewijs van kwaliteit werd meteen duidelijk door dit huzarenstukje.

Wat de toegevoegde zangers betreft:
Wim v.d. Vliert: een van de meeste bekende countryzangers van Nederland, spelend in Cash Of Delivery, waar ook Ilse de Lange lange tijd aan zijn zijde stond.
Jan Buis: Toerde als zanger/gitarist 12 jaar lang met André Hazes. Als bandleider van de band Hollywood Boulevard begeleidt hij nog steeds de ‘groten der aarde’.

Het meewerken in de Eagles Tribute band wordt door deze twee zangers altijd nog ervaren als één van hun favoriete uitstapjes, naast alle andere muzikale hoogtepunten. Door deze top-band met uitstekende muzikanten en drie geweldige zangers ( V.d. Vliert- Buis en natuurlijk de Deperado-leadzanger Humphrey Wenas) zal het Podium  zowel letterlijk als figuurlijk gevuld zijn met heel veel kwaliteit. Dit wordt echt genieten!