ForEverly Brothers
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
za 8-8-2020
Aanvang:
19:30 uur
Genre:
Muziek
Entree:
€ 18,50
Bestel

ForEverly Brothers

ForEverly Brothers

Een swingende show met de aanstekelijke nummers van The Everly Brothers. Dat is waar het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert met hun tribute act ForEverly Brothers garant voor staan.

Marcel is o.a bekend als leadzanger/drummer van Nederlands meest gevraagde band ‘Clockhouse’, heeft 4 klassieke albums gemaakt waarvan er meer dan 450.000 exemplaren wereldwijd zijn verkocht en stond als vertolker van Phil Everly in een landelijke theatershow. Verder heeft hij gezongen is talloze shows en zelfs voor een Koninklijk publiek. Harold is bekend van o.a. de theatergroep ‘Jeans’, als presentator van verschillende tv-programma’s, als kandidaat van het Nationaal Songfestival en als de coolste Piet van Nederland, ‘Diego’. Hij heeft meer dan 80 Sinterklaas liedjes op zijn naam staan, twee gouden albums en twee nummer 1 noteringen. Hij maakte als Diego zes succesvolle bioscoopfilms, waarvan er vijf een gouden status behaalden.

Deze trotse winnaars van de RTL4 muziekshow ‘All Together Now’ brachten onlangs alweer hun tweede single uit! Tijdens hun performance, waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar, spat het plezier van het podium. Met hun tribute act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren. Met veel respect naar de originele artiesten en songs, vinden ze het een eer om een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nlkaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via
info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Helaas is niet mogelijk om vanuit België kaarten via onze website te reserveren en te betalen. Woon je in België en wil je graag kaarten reserveren? Dit kan dan door een e-mail te sturen met je bestelling naar info@kattendans.nl. Excuses voor het ongemak.