The Slampampers
Locatie:
Theaterzaal
Datum:
za 4-7-2020
Aanvang:
20:15 uur
Genre:
Muziek
Entree:
€ 20,00

The Slampampers

Buzz Love & Jive

Een avond vol bankstellen, gedoe, een drankje, live-muziek, sterke verhalen en een exotische verrassing! Het wordt tijd dat The Slampampers na drie maanden weer eens van de bank af komen. Ze kunnen niet zonder, niet zonder muziek, niet zonder het contact, het maken en het applaus. Als dit zo doorgaat dan drogen ze op. Maar gelukkig... Theater de Kattendans in Bergeijk heeft ze uitgenodigd om wat moois te maken en nu gaan ze eindelijk weer spelen! Ze gaan er een héle leuke avond van maken, met een drankje, met vrienden, met hun unieke muziek en hun verhalen, veel bankstellen én een exotische verrassing! Ben er bij, want het is de laatste maanden voor véél te stil geweest. Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid-Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten. The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet! De drie Slampampers zijn zowel uitstekende muzikanten als geweldige komedianten. Ze hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen in zowel theaters als op festivals en andere events, op straat en desnoods bij u in de huiskamer; akoestisch, versterkt, mobiel of op een podium: een 'feelgood-show' die het publiek aan het lachen maakt en waar je goeie zin van krijgt.

Ben je klaar voor een Slamtastische ervaring ?

The Slampampers bestaat uit zang, saxofoon, bas en drums. The Slampampers zijn drie zéér ervaren musici-entertainers en maken een komische show gebaseerd op hun muziek waarbij comedy en muziek samengaan. De voorstelling duurt ongeveer 85 minuten.

We attenderen je erop dat elke voorstelling maatwerk is. Bijvoorbeeld de duur, aanvangstijden en entreeprijzen kunnen per voorstelling verschillen. Het is uitsluitend mogelijk via onze website www.kattendans.nl kaarten te reserveren. Wij verzoeken je de kaarten ook direct online te betalen. Dit is namelijk de meest hygiënische en veilige manier.

Per 1 juli mogen wij 100 bezoekers toelaten in de zaal. De zitplaatsen zullen gerealiseerd worden door middel van een stellage met balustrade die geplaatst wordt in de zaal. Hierdoor kan er mogelijk iets minder zicht zijn op het toneel. Eén bankstel biedt plaats aan maximaal twee personen. Ticketverkoop is ongeplaceerd. Mocht je last hebben van hoogtevrees kun je contact opnemen met ons via
info@kattendans.nl. Na het doen van een reservering ontvang je een bevestigingsmail met het e-ticket en meer informatie over je bezoek.

Helaas is niet mogelijk om vanuit België kaarten via onze website te reserveren en te betalen. Woon je in België en wil je graag kaarten reserveren? Dit kan dan door een e-mail te sturen met je bestelling naar info@kattendans.nl. Excuses voor het ongemak.