Cabarestafette 2023-2024

Ontdek kakelvers cabarettalent!

Cabaret

◆◆◆
za 1 jun ‘24 ◆ 20:30 uur
20:30
Multifesta
tickets
€ 10,00

Sinds jaar en dag is de Cabarestafette dé plek waar je de grote cabaretiers van de toekomst spot. Met elke avond drie totaal andere acts krijg je gegarandeerd een gierend en grappig driegangen-verrassingsmenu voorgeschoteld.

Elk jaar verzamelen veelbelovende jonge grappenmakers zich in de Cabarestafette om er samen op uit te trekken en de theaters uit te checken. Jij ziet er drie voor de prijs van één. De line-up wisselt per avond, dus je weet nooit wat je krijgt. Laat je verrassen door het beste cabarettalent van het moment!

Eerdere deelnemers schopten het nog best ver. Onder anderen Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen, Peter Pannekoek en Kasper van der Laan zochten een veilige haven in de Cabarestafette voor zij in hun eentje door het land trokken. Zo kon het publiek hen ontdekken en vonden zij hun publiek. Zie je door de bomen het bos niet meer; check dan een avond in bij de Cabarestafette!