Comedy Club Haug

Comedy Club Haug

Cabaret

◆◆◆
di 4 apr ‘23 ◆ 20:15 uur
20:15
theaterzaal
tickets
€ 0,00

De populairste comedyclub in Rotterdam, Comedy Club Haug, verhuist voor één dag naar Bergeijk! En jij kunt daar bij zijn voor slechts € 10,-.

Comedy Club Haug is hét stand-up comedy podium van Rotterdam. Elke woensdag t/m zondag kun je daar terecht voor optredens van het beste nationale- en internationale stand-up talent en veelbelovende nieuwkomers.

Comedians bij Comedy Club Haug zijn geselecteerd op charisma en authenticiteit. Een niveau van eerlijkheid over wie ze werkelijk zijn als individuen. Authenticiteit als komiek is hier de belangrijkste factor. Alleen diegenen die zich onderscheiden van de mainstream krijgen een podium om zich verder te ontwikkelen bij Comedy Club Haug.

Deze avond staat er een fantastische line-up voor je klaar met Daveson Ignatia (MC), Felix van den Berg, Céline Schrama, Daan van der Hoeven en Tim Hartog.

Wonka Comedy Festival
Deze voorstelling vindt plaats tijdens het Wonka Comedy Festival. Van donderdag 30 maart tot en met zaterdag 8 april 2023 zal de eerste editie van het Wonka Comedy Festival plaatsvinden. Met lachen als ultieme verbindende factor voor alle inwoners van deze regio en daarbuiten. Het feestelijke 10 dagen durende festival zit bomvol regionale, nationale en internationale comedy acts in alle Wonka Podia. Meer informatie vind je hier.