De Vriendendienst

Andere Mensen

Cabaret

◆◆◆

Finalisten van het BNNVARA Leids Cabaret Festival De Vriendendienst speelt hun debuut ‘Andere Mensen’.

In hun eerste avondvullende programma tovert De Vriendendienst vreemde types, ongeziene helden en de meest rare snuiters uit hun hoge hoed. De Vriendendienst kan nu al niet wachten op jou en al die andere mensen. Dus kom kijken naar al die anderen!

Dit aanstormende cabaretduo trakteert je met veel plezier op een snelle mix van sketches, verhalen, dansjes, typetjes, fysieke uitspattingen en natuurlijk muziek, heel veel muziek. Terwijl Yuri over het toneel stuitert, vult Peer de zaal met zijn ronkende gitaar. Ze noemen dit spektakel Cabarock; lief, oprecht, absurd én hilarisch.

Cabaretduo De Vriendendienst bestaat uit gitarist Peer Thielen en cabaretier Yuri Disseldorp. Samen maken ze snel, absurd en cabaretesk muziektheater om de wereld een beetje vrolijker en origineler te maken.

In 2020 stonden zij in de finale van het prestigieuze BNNVARA Leids Cabaret Festival waar ze een prachtig juryrapport scoorden en goede reacties van zowel pers als publiek kregen.

Jury van het Leids Cabaret Festival over deze vrienden:
“Yuri’s gedachten resoneren in het gitaarspel van Peer. Hij creëert een soundtrack bij het verhaal van Yuri”.
“Groot talent”
“De Vriendendienst heeft impact gemaakt”

Pers:
NRC handelsblad: “een dynamisch en muzikaal programma.”
Theaterkrant.nl: “Adhd’er Disseldorp en Thielen zorgen voor heel wat beweging en decibellen.”
De Telegraaf: “De vriendendienst viel op door de combinatie van gesproken woord van Yuri Disseldorp en gitaarspel van Peer Thielen.”
Gertje Kwakkelboom: “Heeft die gitarist al een vriend?”

Deze voorstelling vindt plaats in de Multifesta. De kaartverkoop in deze zaal is ongeplaceerd wat inhoudt dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Je kunt deze avond zelf een plaats uitkiezen. Geniet onder de voorstelling daarnaast van een lekker drankje dat je voor aanvang bij onze bar kunt kopen. Bij de voorstellingen in de Multifesta mag het drankje namelijk mee de zaal in.

Deze voorstelling valt binnen de actie ‘3x theater voor € 33,-‘. Van deze actie kan slechts uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de theaterkassa en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om je reservering door te geven via de mail: info@kattendans.nl en de kaarten via een betaalverzoek te betalen.