Erik van Muiswinkel

MOOJEN LIGJES IN DE LUGT

Cabaret

◆◆◆

TRY-OUT

Erik van Muiswinkel liet ons in zijn laatste show een splinternieuwe Drs. P horen, die het hele land verraste door zijn venijn en gevoeligheid. Maar de taal is van iedereen. Niet alleen van virtuozen als Drs P,  Kees Torn, Jeroen van Merwijk of Johan Hoogeboom… de taal is ook van de zesjarige heldin, die net leert lezen en schrijven, en van Willem van Hanegem, van Geert Wilders en van Sifan Hassan. De taal reikt van de straat waar hij elke dag opnieuw gemaakt wordt tot in de diepten van de Taaloceaan, waar vertalers Bindervoet en Henkes hun lichtgevende taalorganismen loslaten. De taal is van de generatie Elsschot, Reve en Carmiggelt, net zo goed als van De Jeugd van Tegenwoordig, Katinka Polderman en van Erik van Muiswinkel zelf. De taal is van ons allemaal.

Van Muiswinkel zet samen met muzikanten Guus van Marwijk en Paul Remmelts het publiek onder een anderhalf uur durende taaldouche, waar iedereen fris en gelouterd uitkomt.

MOOJEN LIGJES IN DE LUGT

Let niet op de spelling. Geniet van de schoonheid!

Bij deze voorstelling is een gebarentolk aanwezig
Bij deze voorstelling is een gebarentolk aanwezig. Op deze manier kunnen bezoekers met een gehoorbeperking ook genieten van een avond theater. Wil je gebruik maken van de gebarentolk? We hebben hiervoor speciale plaatsen vrijgehouden die je online niet kunt reserveren. Neem hiervoor contact op met de theaterkassa: info@kattendans.nl / 0497-571318 keuze 1.