Fuad Hassen

Vogelvrij

Cabaret

◆◆◆

‘Vogelvrij’ is het vierde avondvullende cabaretprogramma van Fuad Hassen. Fuad valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen. Ook weer nu, in zijn programma ‘Vogelvrij’.

Ook de pandemie heeft Fuad aan het denken gezet. Wat als vanzelfsprekend werd gezien bleek ineens niet meer te mogen. Nu de maatregelen zijn verdwenen vraagt Fuad zich af of we échte vrijheid wel aankunnen. Zijn wij als volk niet al te veel gedomesticeerd? Want als je het gewend bent om via een app een volledige maaltijd thuisbezorgd te krijgen, wordt het vangen van een kip voor je avondeten ineens een heel ander verhaal… Daar sta je dan. In je zelfgemaakte kleding. Met een kip in je hand. Onder een afdakje. Onbeschermd.

Vogelvrij.

Een echte stand-up show, die Fuad de ruimte geeft om een show te maken zoals hij dat echt wil. Op zijn manier en ‘Vogelvrij’, soms in clubsetting en soms in de reguliere theaterzaal gespeeld.

Zoals het Dagblad van het Noorden al schreef “Houd Hassen in de gaten”.

De pers over Fuad:

Dagblad van het Noorden: “Opnieuw valt het op hoe snel, hoe soepel en hoe effectief hij een zaal weet in te pakken”.

De Volkskrant: “Fuad verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen.”

NRC: “Fuad Hassen (…) opnieuw een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft”.

Deze voorstelling vindt plaats in de Multifesta. De kaartverkoop in deze zaal is ongeplaceerd wat inhoudt dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Je kunt deze avond zelf een plaats uitkiezen.

Credits:
Fotograaf: Ngoc Chau
Regie: Wimie Wilhelm