Groninger Studenten Cabaret Festival

Finalistentour

Cabaret

◆◆◆
za 4 feb ‘23 ◆ 20:30 uur
20:30
Multifesta
tickets
€ 15,00

De finalistentour van het 36e Groninger Studenten Cabaret Festival komt er weer aan! Het Festival is tot op de dag van vandaag een van de grootste cabaretfestivals van Nederland. Veel grote cabaretnamen hebben in hun studententijd deelgenomen aan het Groninger Studenten Cabaret Festival. Onder meer Jochem Myjer en Theo Maassen behaalden de winst tijdens de finale van het Festival.

De finalisten worden ook dit jaar weer beoordeeld door een vakkundige jury. Na een intensief traject waarin de studenten begeleid en gecoacht worden door ervaren mensen uit het vak, gaan de drie talenten die in het najaar van 2022 de finale behalen een tour maken langs theaters in het hele land. Ben jij erbij om de finalisten van dit jubileumjaar te aanschouwen?

Deze voorstelling vindt plaats in de Multifesta. De kaartverkoop in deze zaal is ongeplaceerd wat inhoudt dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Je kunt deze avond zelf een plaats uitkiezen.

Deze voorstelling valt binnen de actie ‘3x theater voor € 33,-‘. Van deze actie kan slechts uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de theaterkassa en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om je reservering door te geven via de mail: info@kattendans.nl en de kaarten via een betaalverzoek te betalen.

Credits:
Regisseur: Audrey Bolder

Tourneeplanning en publiciteitsmateriaal: Senf Theater, Delft