Jim Deddes

DE JOARDY SHOW

Cabaret

◆◆◆
do 27 mrt ‘2520:15 uur
20:15
Theaterzaal
tickets
€ 22,50
  • Try-out

De voorstelling valt binnen de actie '3x theater voor € 33,-'. Wil je hier gebruik van maken? Bestel dan kaarten via deze pagina waar uitgelegd staat hoe je dit pakket kunt bestellen.

YouTube-fenomeen nu in het theater!

In deze sketchvolle theatershow brengen Jim Deddes en Oscar Aerts, onder regie van Jan Hulst, het volledige JOARDY-universum tot leven. Een avond met de hits Harco, Brian Rompoe, Halleke, zwaar ongefilterd privémateriaal, nieuwe sketches en eigenaardigheden. Wees er snel bij want DE JOARDY SHOW gaat ziekelijk hard!

Samen met regisseur Jan Hulst maakt acteur Jim Deddes (‘De Oost’ en ‘Hardcore Never Dies’) ‘JOARDY FILM’; een onafhankelijk platform met sketches dat is uitgegroeid tot een YouTube-fenomeen. In samenwerking met de VPRO maakten Jim & Jan drie seizoenen van de webserie ‘JOARDY SEASON’, welke in 2019 de Zilveren Nipkowschijf won.

Juryrapport Nipkowschijf:
“Je kunt veel theorieën op de humor van JOARDY loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.”

Credits
Met: Jim Deddes en Oscar Aerts
Tekst, concept: Jim Deddes en Jan Hulst
Regie: Jan Hulst
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel & Wannes van der Veer
Muziek: Nick Putman
Producent: More Theater Producties
Tourneeplanning: Senf Theater
Website: www.moretheater.nl
Fotograaf: Ashley Röttjers