Maarten Westra Hoekzema

Toen eindelijk alles lukte

Cabaret

◆◆◆

Haal alles uit het leven, want je leeft maar één keer! Daar geloofde Maarten heilig in. Tot hij op een dag, kijkend naar de zoveelste Netflix-reeks, besefte dat zijn leven maar de helft was van wat het had kunnen zijn.

Hij nam een radicaal besluit: hij ging vol voor succes! En het lukte! Zijn zalen liepen vol, het geld stroomde binnen en er kwamen lovende recensies.

Op een zondagochtend om 11 uur vond hij zichzelf terug in een jacuzzi van een Amsterdams tophotel naast een dronken Amerikaanse investeerder. Hij dacht: hoe ben ik hier beland? Is dit niet een beetje te veel doorgeslagen?

In ‘Toen eindelijk alles lukte’ vraagt Maarten zich af wat ‘alles uit het leven halen’ betekent en waarom zo weinig mensen daarin slagen.

Deze voorstelling valt binnen de actie ‘3x theater voor € 33,-‘. Van deze actie kan slechts uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de theaterkassa en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om je reservering door te geven via de mail: info@kattendans.nl en de kaarten via een betaalverzoek te betalen.

De Vlaamse pers over ‘Toen eindelijke alles lukte’:

De Standaard: “Zo over the top (en toch ook akelig herkenbaar) dat je het wel moet uitproesten.”
Knack Focus: “En niet alleen gelach weet hij te oogsten. Naar het einde van de voorstelling barst er een bom en laat hij de hele zaal weken in ontroering.”

De pers over zijn programma ‘Tired of Being Young’:

Theaterkrant.nl****: “Naar deze guitige en ontwapenende verteller luisteren en kijken, is genieten.”
De Standaard****: “Een (h)eerlijke vertelling.”
Cabaret.nl****: “Als verhalend cabaretier weet hij van a tot z te boeien. Wat Maarten ook vertelt, het publiek hangt aan zijn lippen.”

Deze voorstelling vindt plaats in de Multifesta. De kaartverkoop in deze zaal is ongeplaceerd wat inhoudt dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Je kunt deze avond zelf een plaats uitkiezen. Geniet onder de voorstelling daarnaast van een lekker drankje dat je voor aanvang bij onze bar kunt kopen. Bij de voorstellingen in de Multifesta mag het drankje namelijk mee de zaal in.

Credits:
Fotograaf: Kipgrafiek
Tekst, concept en spel: Maarten Westra Hoekzema
Coaching: Johan Petit
Lichtontwerp: Sander Salden