Me On Stage ◆ Hapert

Een rooskleurig bestaan

Uit de regio

◆◆◆

De musical van dit jaar gaat over een meisje, Rosalie. Rosalie wordt gepest op school en besluit in de zomervakantie dat ze dit niet meer wil. Ze verandert haar uiterlijk en presenteert zich het nieuwe schooljaar als een nieuwe leerling genaamd Roos. Ze doet alles om maar niet gepest te worden en probeert populair te worden.

Op school is er een wedstrijd om de nieuwe hoofdrolspeler te worden in de show van de bekende Mike Master. Roos is erg getalenteerd en iedereen wil haar bij hun groepje hebben. Op een gegeven moment komen haar medestudenten erachter dat ze iedereen heeft voorgelogen. Iedereen laat haar vallen en ze staat er weer helemaal alleen voor.

Zal er toch nog iemand voor haar opkomen? En zal Rosalie eindelijk zichzelf durven te zijn? Kom kijken naar de voorstelling van ‘Een rooskleurig bestaan’ en kom er zelf achter!

Ieder jaar presenteert Stichting Me On Stage een geweldige voorstelling. Na een seizoen hard werken zijn de voorstellingen het hoogtepunt waar we het hele jaar voor werken. Wil jij volgend seizoen zelf meespelen in een èchte musical? Meld je via onze website www.meonstage.nl aan voor een GRATIS proefles en doe volgend jaar zelf mee!