Pieter Verelst

Ten Aarzel

Cabaret

◆◆◆
za 20 mei ‘23 ◆ 20:15 uur
20:15
theaterzaal
tickets
€ 19,50

De Vlaamse krant De Standaard beschrijft de stijl van Pieter Verelst als “Briljant absurdisme” en ziet hem als de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd. Net als in zijn vorige voorstellingen ‘Mijn broer & ik’ en ‘Amai’, viert ook in ‘Ten Aarzel’ het absurdime hoogtij. Of zoals hij zelf zegt: “De meeste dromen worden niet zo vaak werkelijkheid”. Maar dan heb je hem nog niet zien schuimbekken. In dat schuim steek ik een glimmende bit en dan stijger ik op. Zonder stijgbeugels! En Bruno voelt meteen “Hey, dit is mijn baasje. Deze meester mag mij wel berijden.” Wat een droom…

In de pers:
* De Standaard: “Briljant Absurdisme”
* Theaterparadijs: “Dit was meesterlijk”
* Het Nieuwsblad: “Verelst trekt alle komische en muzikale registers open”
* De Standaard: “Niemand wist ons dit seizoen zo in de ban te krijgen als Pieter Verelst, de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd”.
* Theaterparadijs: “Elke seconde spannend”

Deze voorstelling valt binnen de actie ‘3x theater voor € 33,-‘. Van deze actie kan slechts uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de theaterkassa en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om je reservering door te geven via de mail: info@kattendans.nl en de kaarten via een betaalverzoek te betalen.