Rob Scheepers

Weerlicht

Cabaret

◆◆◆
wo 18 dec ‘2420:15 uur
20:15
Theaterzaal
Wachtlijst
€ 24,00

  We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd. Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, je kop naar buiten te steken en te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht.

  Na vier avondvullende cabaretprogramma’s én maar liefst zes nieuwjaarsconferences, elk traditioneel afgesloten met een week lang uitverkochte zalen in Parktheater Eindhoven, is het nu tijd voor het vijfde cabaretprogramma van Rob Scheepers: ‘Weerlicht’.

  Over Rob Scheepers
  Naast zijn theaterwerk is Rob bekend van onder andere zijn wekelijkse column ‘De Week in Oneliners’ bij de ochtendshow van Radio 538. Ook schrijft hij iedere week een column voor het Brabants Dagblad. Rob was daarnaast eerder te zien in de tv-reeks ‘Padoem Patsss’ en het tv-programma 'Rare Jongens'.

  Eerder geschreven over Rob Scheepers

  • Eindhovens Dagblad over zijn voorstelling ‘Bekant’: “Met ‘Bekant’ (red. vorige voorstelling) zet rasverteller Scheepers een evenwichtige cabaretshow neer, met kop en staart, ver voorbij het tonpraten waar hij ooit groot in werd.”
  • Eindhovens Dagblad over zijn voorstelling ‘Scheepers zet af’: "De cabaretier bespeelt het publiek meer dan ooit, en improviseert ad rem."

  Credits
  Website: www.robscheepers.com
  Facebook: www.facebook.com/robscheepersuitsterksel
  Instagram: www.instagram.com/rob_scheepers
  YouTube: www.youtube.com/@ScheepersRob
  Fotograaf: Nicole Minneboo