Roodkapje ◆ 3+

door Het Kleine Theater

Jeugdtheater

◆◆◆
zo 16 feb ‘2515:00 uur
15:00
Theaterzaal
tickets
€ 14,00

  Bij de Kattendans zijn vrijwel alle jeugdtheatervoorstellingen gratis voor kinderen tot en met 12 jaar. Meer informatie hierover en de voorwaarden vind je hier.

  Een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal!

  Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen. Ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende, sprookjesfiguren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaandeweg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken…

  Over Het Kleine Theater
  Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen en in verschillende televisieproducties en films te hebben gespeeld, zijn ze in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.

  Samen maken ze nu al ruim 10 jaar theater voor jong en oud. Er staan 15 voorstellingen op het repertoire, allemaal met veel humor, mooie muziek en gekke personages. De voorstellingen zijn gebaseerd op oude verhalen, liedjes of bekende sprookjes, waar een heel eigen draai aan is gegeven, zodat het niet eng is voor de kleinste bezoeker, maar ook zeker niet saai voor de oudste.

  Credits
  Leeftijd: 3 t/m 10 jaar
  Duur: 40 minuten
  Concept: Anke Engels en Vimala Nijenhuis
  Spel: twee spelers, wisselende cast bestaande uit Anke Engels, Vimala Nijenhuis, Lotte Vogel, Pien Trieling en Nina van Koppen
  Eindregie: Mischa Ardon
  Geluidsontwerp: Richard Hakkenes
  Fotograaf: Floyd Koster