T. Blanco en Miss Kitty Kat

The beauty and the beast van Eindhoven

Muziek

◆◆◆

Deze voorstelling vindt plaats in het kader van onze openingsweken. Vind hierover meer informatie onder ‘nieuws’.

NO DUTCH REQUIRED

The beauty and the beast van Eindhoven Gypsy Soul City

‘The beauty and the beast van Eindhoven Gypsy Soul City’ klinkt als een sprookje en dat is het ook. De mix van de jazzy vocalen van miss Kitty Kat met de rauwe grommende stem van de Witte Tijger zorgen voor een niet te categoriseren mix van blues, rock, gypsy en soul. Zowel in scherpte als zwoelheid vullen ze elkaar mooi aan. Donker als de nacht en warm als smeulend vuur.

T. Blanco en Miss Kitty Kat zijn van de Eindhovense band TIGRE BLANCO en brengen als duo nummers van hun eigen band en covers in een intiem, warm en duister jasje.

Cinco de Mayo, piraten gospel, de duivel in je strot, een gitaar van doodskisten hout en een flinke shot Spaanse brandy op de veranda van een desolaat motel middenin de hete woestijn is zo’n beetje de bitterzoete draad door het repertoire van dit duo. Een aaneenschakeling van bloemrijke vertellingen tijdens lange avonden vol drankgelach en hartzeer.

http://www.tigreblanco.nl
Foto: Jurgen Ooms

De voorstelling vindt plaats in de Multifesta. De kaartverkoop in deze zaal is ongeplaceerd wat inhoudt dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Je kunt deze avond zelf een plaats uitkiezen. De show bestaat uit drie sets van 20 minuten met tussen elke set een pauze.

Kaarten zijn gratis, maar moeten wel gereserveerd worden.