Thijs Kemperink

Halverwege

Cabaret

◆◆◆

De in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink is 40 jaar geworden. Hij hoopt op de levensroute van luiers tot luiers ongeveer halverwege te zijn. Voordat hij aan de volgende 40 jaar begint, wil Thijs eerst terugblikken naar de eerste helft van zijn leven. Wat is dan de conclusie? Gaat hij verder op dezelfde manier of moet het toch anders? Welke levenslessen neemt hij mee naar de volgende helft? Wie hebben hem geïnspireerd en geraakt? Heeft hij nog dromen of is hij tevreden met wie hij is en zoals het gaat?

Wat Thijs in ieder geval al wel weet is dat het nog geen tijd is voor een cabrio, een groene broek en een 20-jarige minnares. Al rijdt hij wel in een SUV, zodat hij niet zo laag hoeft in te stappen.

Inmiddels heeft Thijs met zijn verhalende cabaretprogramma’s een herkenbare stijl. En die verhalen gaan door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf.

De pers over ‘Halverwege’:
* Dagblad van het Noorden: “Thijs Kemperink is het sterkst op dreef in een knetterend komisch spervuur over onderwerpen die dichtbij huis liggen.”

Credits:
Regie: Pieter Bouwman
Fotograaf: Stefan Schipper