Vocalgroep StringZ

Stringz Only

Uit de regio

◆◆◆

StringZ is opgericht in 2013 en na een aantal jaren gezongen te hebben in diverse samenstellingen zingen we sinds een half jaar in een vaste bezetting van vier heren en acht dames. We repeteren bloedfanatiek en met plezier in Westerhoven, gaan graag muzikale uitdagingen aan en, niet geheel onbelangrijk, sluiten de repetities af met een borrel of koffie, maar water mag ook.

StringZ staat onder muzikale leiding van Riet Heesterbeek. Zij zingt zelf ook in de groep. De meeste arrangementen worden door haar gemaakt. De setlist omvat een brede greep uit popnummers, maar ook hele mooie klassiekers passeren de revue.

Onder de diverse optredens zijn we heel trots op onze deelname aan ‘Den Bosch goes A Capella’. Wij hebben hier een lovend juryrapport ontvangen!

In een coproductie met toneelvereniging Westerhoven in 2022, hebben we zes keer een uitverkochte zaal gehad met het stuk ‘Koetsie koe’. Het optreden op het Valkenswaard’s Volkorenfestival en de samenwerking met Harmonie Echo der Kempen bij Music Night werd ook beloond met een daverend applaus. Met de twee shows in de Kattendans slaan we een nieuwe weg in waarbij we onze toppers ten gehore gaan brengen. Soms met instrumentale begeleiding, soms heel groot of juist heel klein, maar altijd met passie! Het beloven twee hele speciale avonden te worden waar we jou graag zien!