Zoutmus

Jungleprinter

Muziektheater

◆◆◆

Zoutmus is terug met hun voorstelling ‘Jungleprinter’! Een voorstelling in de tweede versnelling met me´e´r muziek, me´e´r sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly.

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt. Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Deze voorstelling valt binnen de actie ‘3x theater voor € 33,-‘. Van deze actie kan slechts uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de theaterkassa en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om je reservering door te geven via de mail: info@kattendans.nl en de kaarten via een betaalverzoek te betalen.

De pers over ‘Jungleprinter’:

De Volkskrant ****: “Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek”.

De Volkskrant ****: “Wat chaotisch lijkt, is strak en precies getimed”.

De Volkskrant ****: “Heel veel onbestemde onzin is bij Zoutmus een vervullende, unieke theaterervaring op zich”.

Theaterkrant: “Muzikale meesters in absurdisme”

Theaterkrant: “Zoutmus is meester in de absurditeit en neemt je mee op reis door de verknipte breinen van het vijftal.”

Theaterkrant: “Jungleprinter is een wervelstorm aan grappen met het energieniveau op maximum van begin tot eind.”

Het Parool: “Wanneer ze muziek ¬maken vormen (…) een goed geoliede machine. Dan staan ze als mannen op het podium en blazen de zaal, mede dankzij Linnekamps formidabele stem, volledig weg.”

Theaterparadijs *****: “Jungleprinter van Zoutmus is vernieuwend, hilarisch, absurdistisch, muzikaal en gelukkig zijn mijn tanden niet in de fik gevlogen van het lachen. Maar spierpijn heb ik wel”.

Frédérique Spigt: “Gezien ZOUTMUS – feest mensen – echt feest – ga ze zien die mussen!!!”

Gijs Groenteman: “Ga naar Zoutmus. Het is moeilijk te geloven, maar ze zijn in alles de beste”.
Youp van ’t Hek: “Was naar Zoutmus! Geweldig!!!!! Met vijf uitroeptekens”.

Credits:
Met: Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan en Jules Timmers