De Hippe Sinterklaasshow

voor de hele familie!

jeugdtheater
◆◆◆

zo 20 nov ‘22 ◆ 11:00 uur

Theaterzaal ◆ € 5,00

zo 20 nov ‘22 ◆ 13:30 uur

Theaterzaal ◆ € 5,00

zo 4 dec ‘22 ◆ 11:00 uur

Theaterzaal ◆ € 5,00

zo 4 dec ‘22 ◆ 13:30 uur

Theaterzaal ◆ € 5,00

Dit jaar presenteert de Kattendans de ‘Hippe Sinterklaasshow’! Een gezellig spektakel voor de hele familie, dat je niet mag missen!

Hieper de Piet hoera! Sinterklaas is jarig en daarom verdient hij een hip feest met veel cadeaus. De Hippe Pieten zijn druk met het maken van cadeaus voor Sinterklaas. Lol Piet heeft een grote Sinterkluis gebouwd waarin belangrijke spullen bewaard kunnen worden.

Dan gaat het helaas fout… Lol Piet stopt de cadeaus in de Sinterkluis. De code is kwijtgeraakt en de Sinterkluis kan niet meer open. Als Sinterklaas aankomt mag hij natuurlijk niks te weten komen over de Sinterkluis. Samen met de kinderen proberen de Hippe Pieten de Sinterkluis te openen.

Zou het ze lukken om de Sinterkluis te openen? De ‘Hippe Sinterklaasshow’ kan natuurlijk niet beginnen als de Sinterkluis nog dicht is. Ben jij benieuwd hoe dit verder gaat en kom jij de Hippe Pieten helpen?

Meet & Greet
Wat extra leuk is, is dat er na afloop van de show nog een Meet & Greet is en de kids met Sinterklaas op de foto mogen. Alle kinderen die het leuk vinden mogen natuurlijk verkleed als Sinterklaas of Piet naar het theater komen.

De voorstelling duurt 60 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud.