Over ons

Theater de Kattendans in Bergeijk laat u graag kennismaken met de bijzondere wereld van theater. Wij bieden de perfecte ambiance voor een ontspannen middag of avond uit voor zowel jong als oud. Waar kuntĀ  u nu beter genieten van een middag of avond uit dan bij het vertrouwde theater in uw omgeving?! Laat u verrassen en kom genieten van alle geweldige aspecten die ons theater biedt.

Ons theater biedt plaats aan bijna 300 personen en biedt zowel amateur als professionele artiesten een podium. Elke seizoen trakteren wij u op een uniek en gevarieerd theaterprogramma vol onder andere muziek, toneel, cabaret en dans. Wij laten tevens de kids graag al op vroege leeftijd kennis maken met theater. Voor hen wordt daarom elk seizoen het beste kindertheater neergezet. Voor een leuk uitje hoeft u dus niet altijd ver weg.

Bij ons begint een avond uit extra gezellig met een gratis kop koffie of thee voor aanvang van elke professionele voorstelling. Na afloop van de voorstelling bent u van harte welkom in de foyer, waar u onder het genot van een drankje en een hapje, nog kunt nagenieten van de voorstelling. Wellicht dat de artiest van de avond zelf ook nog even aanschuift!

Geniet, beleef en bewonder!