over ons

over ons

De Kattendans in Bergeijk laat je graag kennismaken met de bijzondere wereld van theater. Wij bieden de perfecte ambiance voor een ontspannen middag of avond uit voor zowel jong als oud. Waar kun je nu beter genieten van een middag of avond uit dan bij het vertrouwde theater in je omgeving?! Laat je verrassen en kom genieten van alle geweldige aspecten die ons theater biedt.

Ons theater biedt plaats aan ruim 300 personen en biedt zowel amateur als professionele artiesten een podium. Elke seizoen trakteren wij je op een uniek en gevarieerd theaterprogramma vol onder andere muziek, toneel, cabaret en dans. Wij laten tevens de kids graag al op vroege leeftijd kennismaken met theater. Voor hen wordt daarom elk seizoen het beste kindertheater neergezet. Voor een leuk uitje hoef je dus niet altijd ver weg.

Na afloop van een voorstelling ben je nog van harte welkom in de foyer, waar je onder het genot van een drankje en een hapje, nog kunt nagenieten van de voorstelling. Wellicht dat de artiest van de avond zelf ook nog even aanschuift!

Algemene bezoekersvoorwaarden
Wij volgen de richtlijnen die vast zijn gesteld in de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties. Bekijk de voorwaarden hier.