Zalen

Zalen

Wij zijn meer dan een ontmoetingsplek voor theaterliefhebbers. Naast professionele- en amateurvoorstellingen is de Kattendans een geschikte locatie voor onder andere vergaderingen, workshops, zakelijke bijeenkomsten en presentaties. Ook voor een repetitieruimte voor je toneelgezelschap, muziek- of zangvereniging ben je bij ons aan het juiste adres.

Naast onze professionele theaterzaal en foyer beschikken wij over twee bijeenkomstruimtes, twee vergaderruimtes, een beweegruimte en een multifunctionele zaal variërend in capaciteit tot 100 personen. Hierdoor is er altijd wel een geschikte zaal voor je vergadering, presentatie, brainstormsessie of bijeenkomst. Onze zalen zijn sfeervol ingericht en beschikken over goede technische middelen.

De bijeenkomst-, beweeg-, vergaderruimtes en multifunctionele zaal zijn zowel overdag als ’s avonds beschikbaar en ze zijn samen of los van elkaar te reserveren. Reserveringen zijn uiteraard ook te regelen met bijvoorbeeld koffie en thee, gebak of een heerlijke lunch. Bovendien zijn diverse audiovisuele middelen tegen betaling beschikbaar. Voor de foyer en theaterzaal geldt dat gebruik van deze ruimtes in overleg mogelijk is. We maken hiervoor graag een offerte voor je.

Voor meer informatie, een offerte of een vrijblijvend persoonlijk gesprek kun je altijd contact opnemen met Bernadien Michiels: bernadien@kattendans.nl.

NB: foto's van onze diverse ruimtes worden toegevoegd wanneer ons nieuwe pand opgeleverd is.

Theaterzaal

Capaciteit tot 310 personen

Multifesta

Capaciteit 70 tot 100 personen

Foyer

Capaciteit tot 100 personen

Bewegingsruimte

Capaciteit tot 40 personen

Bijeenkomstruimte Damon

Capaciteit tot 20 personen

Bijeenkomstruimte Tulpa

Capaciteit tot 24 personen

Vergaderzaal Charente

Capaciteit tot 14 personen

Vergaderzaal Piste

Capaciteit tot 8 personen