Gerrie Smits

Naakt

Cabaret

◆◆◆

In ’Naakt!’ wil Gerrie de wereld zien zoals deze eigenlijk is; zonder masker, zonder geheimen, zonder accent, maar gewoon puur. Dit resulteert in een unieke voorstelling vol met ontboezemingen waarin hij het thema ‘vertrouwen’ vaak tegenkomt. Hij gaat hierin een stap verder; verder in comedy, in zijn ontwikkeling én verder dan zijn publiek van hem gewend is. Lukt het hem om te ervaren dat iedereen hetzelfde is en hij een beetje anders?

Deze voorstelling vindt plaats in de Multifesta. De kaartverkoop in deze zaal is ongeplaceerd wat inhoudt dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Je kunt deze avond zelf een plaats uitkiezen. Geniet onder de voorstelling daarnaast van een lekker drankje dat je voor aanvang bij onze bar kunt kopen. Bij de voorstellingen in de Multifesta mag het drankje namelijk mee de zaal in.

Deze voorstelling valt binnen de actie ‘3x theater voor € 33,-‘. Van deze actie kan slechts uitsluitend gebruik gemaakt worden bij de theaterkassa en helaas niet via de website. Het is wel mogelijk om je reservering door te geven via de mail: info@kattendans.nl en de kaarten via een betaalverzoek te betalen.