Verrassingsfilm

Dinsdagmiddagfilm

Film

◆◆◆
di 18 apr ‘23 ◆ 13:30 uur
13:30
theaterzaal
tickets
€ 5,00

De reeks films op de dinsdagmiddag wordt afgesloten met een leuke verrassingsfilm, waarvan de titel inmiddels bekend is.

Good luck to you, Leo Grande
Nancy Stokes, een gepensioneerd lerares en weduwe, smacht naar een avontuur, een connectie en naar seks, goede seks. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande.

Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. In een anonieme hotelkamer ontmoeten Leo en zij elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.